Postępowanie w sprawie nadania stopnia doktora habilitowanego - dr inż. Monika Marianna MARCINKOWSKA-LESIAK
Imię i nazwisko habilitanta: | dr inż. Monika Marianna MARCINKOWSKA-LESIAK |
---|---|
Rodzaj postępowania: | habilitacja |
Dziedzina nauki: | nauki rolnicze |
Dyscyplina: | technologia żywności i żywienia |
Opis osiągnięcia habilitacyjnego: | Wykorzystanie nietermicznej plazmy atmosferycznej (NPA) jako niekonwencjonalnej metody kształtowania jakości wyrobów mięsnych |
Data wszczęcia postępowania: | 06.02.2025 |
Data zakończenia postępowania: | 26.09.2025 |
Status postępowania: | zakończone |
Czy nadano stopień: | nadano |
Dokumenty udostępnione na archiwalnej stronie BIP SGGW, ostatnia aktualizacja 28.08.2025 r.:
1) wniosek osoby ubiegającej się o stopień doktora habilitowanego;
2) informacja o składzie komisji habilitacyjnej;
3) recenzje;
4) informacja o terminie, miejscu i sposobie przeprowadzenia kolokwium habilitacyjnego;
5) uchwała zawierająca opinię w sprawie nadania stopnia doktora habilitowanego wraz z uzasadnieniem.
Podmiot udostępniający: | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie |
---|---|
Odpowiedzialny za treść: | Biuro Obsługi Nauki |
Wytworzył: | Aleksandra Karolak |
Data wytworzenia: | 26.09.2025 |
Opublikował w BIP: | Aleksandra Karolak |
Data opublikowania: | 26.09.2025 15:28 |
Ostatnio zaktualizował: | Aleksandra Karolak |
Data ostatniej aktualizacji: | 26.09.2025 15:29 |
Liczba wyświetleń: | 15 |