Postępowanie w sprawie nadania stopnia doktora habilitowanego - dr inż. Monika Marianna MARCINKOWSKA-LESIAK
| Imię i nazwisko habilitanta: | dr inż. Monika Marianna MARCINKOWSKA-LESIAK |
|---|---|
| Rodzaj postępowania: | habilitacja |
| Dziedzina nauki: | nauki rolnicze |
| Dyscyplina: | technologia żywności i żywienia |
| Opis osiągnięcia habilitacyjnego: | Wykorzystanie nietermicznej plazmy atmosferycznej (NPA) jako niekonwencjonalnej metody kształtowania jakości wyrobów mięsnych |
| Data wszczęcia postępowania: | 06.02.2025 |
| Data zakończenia postępowania: | 26.09.2025 |
| Status postępowania: | zakończone |
| Czy nadano stopień: | nadano |
Dokumenty udostępnione na archiwalnej stronie BIP SGGW, ostatnia aktualizacja 28.08.2025 r.:
1) wniosek osoby ubiegającej się o stopień doktora habilitowanego;
2) informacja o składzie komisji habilitacyjnej;
3) recenzje;
4) informacja o terminie, miejscu i sposobie przeprowadzenia kolokwium habilitacyjnego;
5) uchwała zawierająca opinię w sprawie nadania stopnia doktora habilitowanego wraz z uzasadnieniem.
| Podmiot udostępniający: | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie |
|---|---|
| Odpowiedzialny za treść: | Biuro Obsługi Nauki |
| Wytworzył: | Aleksandra Karolak |
| Data wytworzenia: | 26.09.2025 |
| Opublikował w BIP: | Aleksandra Karolak |
| Data opublikowania: | 26.09.2025 15:28 |
| Ostatnio zaktualizował: | Aleksandra Karolak |
| Data ostatniej aktualizacji: | 26.09.2025 15:29 |
| Liczba wyświetleń: | 101 |