Zapytanie ofertowe na surowce spożywcze
| Zamówienie na: | Dostawa surowców spożywczych w ramach realizacji projektu „Mikrokapsułki z termostabilnymi kulturami bakterii o właściwościach prozdrowotnych modulujących mikrobiotę jelit dla poprawy zdrowia konsumentów”, umowa na dofinansowanie nr FESL.01.02-IP.01- 08EF/24-00 z dnia 24.06.2025r. realizowana w ramach programu „Fundusze Europejskie dla Śląskiego 2021-2027” |
|---|---|
| Stan zamówienia: | Aktualne |
| Numer sprawy: | KTGiHŻ.252.29.2025 |
| Zamawiający: | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie |
| Rodzaj zamówienia: | Dostawy |
| Termin składania ofert: | 12.12.2025 23:59 |
| Miejsce składania ofert: | Miejsce składania ofert: Ofertę złożyć można pocztą elektroniczną na adres katarzyna_neffe_skocinska@sggw.edu.pl i/lub jaroslaw_wyrwisz@sggw.edu.pl |
| Odpowiedzialny za treść: | Mateusz Skłodowski |
|---|---|
| Wytworzył: | Mateusz Skłodowski |
| Data wytworzenia: | 09.12.2025 |
| Opublikował w BIP: | Mateusz Skłodowski |
| Data opublikowania: | 09.12.2025 10:48 |
| Ostatnio zaktualizował: | Mateusz Skłodowski |
| Data ostatniej aktualizacji: | 09.12.2025 10:49 |
| Liczba wyświetleń: | 21 |