W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Oficjalna strona BIP
 - Otwiera się w nowym oknie

Biuletyn Informacji Publicznej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego

Wróć

Wyniki konkursu na stanowisko stypendysty w konkursie NCN Sonata 18 realizowanego w Katedrze Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, Instytut Nauk o Żywności

Zgodnie z Regulaminem przyznawania stypendiów naukowych w projektach badawczych finansowanych ze środków Narodowego Centrum Nauki (zał. do uchwały Rady NCN 25/2019 z dnia 14 marca 2019 r.) Instytut Nauk  o Żywności informuje, że w ramach konkursu na stypendium naukowe Narodowego Centrum Nauki do udziału w realizacji projektu badawczego (Charakterystyka determinantów bakterii kwasu mlekowego i bakterii kwasu propionowego w kierunku współfermentacji jadalnych odpadów roślinnych celem wydajnej produkcji kwasu propionowego oraz fortyfikacji biodostępnej witaminy B12, nr rej.:2022/47/D/NZ9/00012) w ramach programu SONATA 18  pod kierunkiem dr Kamila Piwowarka zakwalifikowana została:

 

Zuzanna Makowska

 

 

Kierownik projektu
dr Kamil Piwowarek

Opublikował w BIP: Anna Jackowska
Data opublikowania: 15.05.2024 13:44
Ostatnio zaktualizował: ajackowska
Data ostatniej aktualizacji: 15.05.2024 13:45
Liczba wyświetleń: 3