W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Oficjalna strona BIP
 - Otwiera się w nowym oknie

Biuletyn Informacji Publicznej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego

Wróć

Informacja o wynikach konkursu na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego

Informacja o wynikach konkursu na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego

Data ogłoszenia konkursu: 08.03.2021 r.
Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności
Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Termin składania dokumentów: 08-22.04.2021 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 23.04.2021 r.
Liczba zgłoszeń: 1

Uzasadnienie:

Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego przez Dyrektora INoŻ konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, w  Zakładzie Technologii Mleka wpłynęła jedna oferta Pani dr inż. Moniki Garbowskiej.

Dokumenty złożone przez Panią Monikę Garbowską są kompletne i spełniają wymagania stawiane kandydatom zawartym w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego. Komisja stwierdza, że Kandydatka spełnia wymagania formalne i merytoryczne konkursu W związku z tym Komisja wnioskuje o zatrudnienie na zasadach umowy o pracę dr inż. Moniki Garbowskiej na w/w stanowisku na czas nieokreślony.

Opublikował w BIP: Krzysztof Szwejk
Data opublikowania: 27.04.2021 12:07
Data ostatniej aktualizacji: 27.04.2021 12:07
Liczba wyświetleń: 3