Informacja o wynikach konkursu na asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności
INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU
zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2024, poz. 1571 z późn. zm.)
Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Oceny Jakości Żywności
Konkurs na stanowisko: asystenta badawczo-dydaktycznego
Data ogłoszenia konkursu: 01.10.2025 r.
Termin składania dokumentów: 03-16.11.2025 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 17.11.2025 r.
Liczba zgłoszeń: 3
Kandydat rekomendowany do zatrudnienia: 1
Uzasadnienie:
Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności wpłynęły trzy oferty.
Po zweryfikowaniu otrzymanych dokumentów Komisja Konkursowa stwierdza, iż wszystkie formalne i merytoryczne kryteria, a także wymagane kwalifikacje i oczekiwania zawarte w ogłoszeniu spełnia Pani mgr inż. Paulina Pakosz. W związku z powyższym, Komisja Konkursowa wnioskuje o zatrudnienie Kandydatki na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego na czas określony w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności – Zakład Oceny Jakości Żywności.
dr hab. Anna Berthold-Pluta, prof. SGGW
Przewodnicząca Komisji Konkursowej
| Podmiot udostępniający: | Instytut Nauk o Żywności |
|---|---|
| Odpowiedzialny za treść: | Anna Jackowska |
| Wytworzył: | Anna Jackowska |
| Data wytworzenia: | 18.11.2025 |
| Opublikował w BIP: | Anna Jackowska |
| Data opublikowania: | 18.11.2025 10:56 |
| Liczba wyświetleń: | 19 |