W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Oficjalna strona BIP
 - Otwiera się w nowym oknie

Biuletyn Informacji Publicznej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego

Wróć

Informacja o wynikach konkursu na adiunkta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności

INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU
zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce  (Dz. U. z 2024, poz. 1571)

 
 
Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż

Konkurs na stanowisko: adiunkta badawczo-dydaktycznego

Data ogłoszenia konkursu: 25.07.2025 r.
Termin składania dokumentów: 01-21.09.2025 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 26.09.2025 r.
Liczba zgłoszeń: 2

Kandydat rekomendowany do zatrudnienia: 1



Uzasadnienie:

Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności wpłynęły dwie oferty. 

 
Po zweryfikowaniu otrzymanych dokumentów Komisja Konkursowa stwierdza, iż wszystkie formalne i merytoryczne kryteria, a także wymagane kwalifikacje i oczekiwania zawarte w ogłoszeniu spełnia Pani dr inż. Sylwia Stępniewska. W związku z powyższym, Komisja Konkursowa wnioskuje o zatrudnienie Kandydatki na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego na czas nieokreślony w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności – Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż.

 

Przewodniczący Komisji Konkursowej  - prof. dr hab. Mirosław Słowiński

Podmiot udostępniający: Instytut Nauk o Żywności
Odpowiedzialny za treść: Anna Jackowska
Wytworzył: Anna Jackowska
Data wytworzenia: 29.09.2025
Opublikował w BIP: Anna Jackowska
Data opublikowania: 29.09.2025 11:26
Liczba wyświetleń: 57