Informacja o wynikach konkursu na adiunkta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności
INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU
zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2024, poz. 1571)
Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż
Konkurs na stanowisko: adiunkta badawczo-dydaktycznego
Data ogłoszenia konkursu: 25.07.2025 r.
Termin składania dokumentów: 01-21.09.2025 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 26.09.2025 r.
Liczba zgłoszeń: 2
Kandydat rekomendowany do zatrudnienia: 1
Uzasadnienie:
Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności wpłynęły dwie oferty.
Po zweryfikowaniu otrzymanych dokumentów Komisja Konkursowa stwierdza, iż wszystkie formalne i merytoryczne kryteria, a także wymagane kwalifikacje i oczekiwania zawarte w ogłoszeniu spełnia Pani dr inż. Sylwia Stępniewska. W związku z powyższym, Komisja Konkursowa wnioskuje o zatrudnienie Kandydatki na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego na czas nieokreślony w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności – Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż.
Przewodniczący Komisji Konkursowej - prof. dr hab. Mirosław Słowiński
Podmiot udostępniający: | Instytut Nauk o Żywności |
---|---|
Odpowiedzialny za treść: | Anna Jackowska |
Wytworzył: | Anna Jackowska |
Data wytworzenia: | 29.09.2025 |
Opublikował w BIP: | Anna Jackowska |
Data opublikowania: | 29.09.2025 11:26 |
Liczba wyświetleń: | 57 |