W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Oficjalna strona BIP
 - Otwiera się w nowym oknie

Biuletyn Informacji Publicznej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego

Poprzednie wersje: Przeprowadzenie analizy 6 próbek celulozy bakteryjnej, obejmującej m.in. badanie właściwości mechanicznych i fizycznych oraz właściwości powierzchni, analizę i interpretację otrzymanych wyników przez doświadczony Zespół w ramach realizacji zadania „Sieć badawcza uczelni przyrodniczych na rzecz rozwoju polskiego sektora mleczarskiego – projekt badawczy” (UMOWA Nr MEiN/2023/DPI/2866).

Data aktualizacji Zaktualizował Podgląd Porównaj
24.11.2025 14:55:35 Beata Bud-Gusaim
24.11.2025 14:55:06 Beata Bud-Gusaim
21.11.2025 16:00:04 Beata Bud-Gusaim