W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Oficjalna strona BIP
 - Otwiera się w nowym oknie

Biuletyn Informacji Publicznej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego

Oferta BIPu "RADIANT - Tradition in culinary innovation: from minor to major"

Gdzie : University of Porto
Kiedy : 24-28 luty 2025
Część wirtualna: 10-21 luty 2025
Dla kogo: Studenci II stopnia oraz Doktoranci
Dziedzina: Food and Nutrition Sciences, Gastronomic
Sciences, Food Technology and Engineering, Food Product Development, Sustainable
Food Systems
Zainteresowanych zapraszamy do kontaktu erasmus@sggw.edu.pl
Zgłoszenia przyjmowane są do 18 grudnia

Tradition as a tool for culinary innovation_final_send_v2

 

Załączniki:

Data opublikowania: 09.12.2024 11:47
Data ostatniej aktualizacji: 09.12.2024 11:47
Liczba pobrań: 2
Data opublikowania: 09.12.2024 11:48
Data ostatniej aktualizacji: 09.12.2024 11:54
Liczba wyświetleń: 3