Zapytanie ofertowe. informacja o udzielanym zamówieniu na dostawę naczynek do aparatu Roytronic

2023-06-12

Warszawa 05.06.2023 r.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w WarszawieInstytut Nauk o Żywności

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcjiul. Nowoursynowska 159 c02-776 Warszawa

W związku z art. 11 ust. 5 pkt 1 ustawy  dnia 18 maja 2021 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129) oraz Zarządzenia nr 82 Rektora SGGW z dnia 16 czerwca 2021 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu udzielania zamówień publicznych, których przedmiotem są dostawy lub usługi służące wyłącznie do celów prac badawczych, eksperymentalnych, naukowych lub rozwojowych albo z zakresu działalności kulturalnej, ogłasza informację o udzielanym zamówieniu na dostawę naczynek do aparatu Roytronic w ramach realizacji zadania badawczego MINIATURA-6 „Badanie mechanizmu niskotemperaturowego suszenia rozpyłowego osuszonym powietrzem, w oparciu o

koncepcję przemiany szklistej” finansowanego przez NCN.

Powyższe ogłoszenie jest informacją i nie stanowi zaproszenia do składania ofert.

Osoba do kontaktu: Katarzyna Rybak; e-mail: katarzyna_rybak@sggw.edu.pl

Załączniki

12-06-2023 13:41
Mateusz Skłodowski