Warszawa, dn. 15.09.2021
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
ul. Nowoursynowska 159C bud. nr 32
02-776 Warszawa
Na podstawie § 67 ust. 1 Statutu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie w związku z art. 11 ust 5 pkt 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129) Zamawiający – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie zwraca się z zapytaniem ofertowym o cenę dostaw, określonych poniżej:
- Przedmiot zamówienia: zamrażarka niskotemperaturowa (-80°C) – w ramach realizacji projektu badawczego NCBiR TANGO-IV-C/0005/2019-00 pt. „Opracowanie biostarterów wspomagających dojrzewanie mięsa wołowego na sucho”).
- Termin realizacji zamówienia: do 4 tygodni od zlecenia
- Kryteria oceny ofert oraz ich znaczenie procentowe (cena ewentualnie inne kryteria oceny składanych ofert): 100% cena
- Inne istotne warunki zamówienia:
– zamrażarka niskotemperaturowa szafowa
– minimum dwoje drzwi wewnętrznych i minimum 4 półki
– pojemność powyżej 200 litrów
– zakres temperatur -60°C do -80°C
Powyższe ogłoszenie jest informacją i nie stanowi zaproszenia do składania ofert.
Projekt NCBR Tango-IV-C/0005/2019-00: Opracowanie biostarterów wspomagających dojrzewanie mięsa wołowego na sucho