Warszawa, dn. 12.10.2021
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
ul. Nowoursynowska 159C bud. nr 32
02-776 Warszawa
Na podstawie § 67 ust. 1 Statutu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie w związku z art. 11 ust 5 pkt 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129) Zamawiający – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie zwraca się z zapytaniem ofertowym o cenę dostaw, określonych poniżej:
- Przedmiot zamówienia: komputery przenośne (laptopy – 4 szt.) – w ramach realizacji projektu badawczego NCBiR TANGO-IV-C/0005/2019-00 pt. „Opracowanie biostarterów wspomagających dojrzewanie mięsa wołowego na sucho”).
- Termin realizacji zamówienia: do 4 tygodni od zlecenia
- Kryteria oceny ofert oraz ich znaczenie procentowe (cena ewentualnie inne kryteria oceny składanych ofert): 100% cena
- Inne istotne warunki zamówienia:
– częstotliwość procesora minimum 2300 MHz maksimum 4000 MHz;
– liczba rdzeni minimum 6;
– pamięć ram : minimum 8 GB DDR 4 3200 MHz;
– dysk M.2 SSD minimum 256 GB;
– matryca minimalnie 14 cali Full HD 1920×1080;
– Wlan : tak;
– Bluetooth: tak;
– wi-fi: Wi-Fi 6 ax/ac/a/b/g/n
– złącze HDMI; 1x USB-C (z funkcją Power Delivery/ DisplayPort), 1x USB 3.1 Gen 1 (Always On), 1x USB 3.1 Gen 1, 1x USB 2.0;
– kamera internetowa wbudowana minimum 720p; mikrofon wbudowany; czytnik linii papilarnych; szyfrowanie TPM; klawiatura podświetlana;
– masa do 2 kg;
– zasilacz, torba w zestawie;
– Windows 10 Pro, pakiet Office.
Powyższe ogłoszenie jest informacją i nie stanowi zaproszenia do składania ofert.
Projekt NCBR Tango-IV-C/0005/2019-00: Opracowanie biostarterów wspomagających dojrzewanie mięsa wołowego na sucho