Informację o udzielanym zamówieniu na dostawę specjalistycznych odczynników chemicznych.

2022-10-11

Warszawa 11.10.2022 r.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Instytut Nauk o Żywności

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
ul. Nowoursynowska 159 c
02-776 Warszawa

W związku z art. 11 ust. 5 pkt 1 ustawy z dnia 18 maja 2021 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129) oraz Zarządzenia nr 82 Rektora SGGW z dnia 16 czerwca 2021 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu udzielania zamówień publicznych, których przedmiotem są dostawy lub usługi służące wyłącznie do celów prac badawczych, eksperymentalnych, naukowych lub rozwojowych albo z zakresu działalności kulturalnej, ogłasza informację o udzielanym zamówieniu na dostawę specjalistycznych odczynników chemicznych w ramach realizacji projektu w ramach projektu NCN Preludium: „Kompleksowa analiza wpływu obróbki nietermicznej ultradźwiękami i pulsacyjnym polem elektrycznym oraz z zastosowaniem ich kombinacji na właściwości czerwonej papryki” (Numer projektu: 2021/41/N/NZ9/04255).

Powyższe ogłoszenie jest informacją i nie stanowi zaproszenia do składania ofert.

Osoba do kontaktu: Katarzyna Rybak; e-mail: katarzyna_rybak@sggw.edu.pl

Załączniki

11-10-2022 12:43
Mateusz Skłodowski
11-10-2022 12:45
Mateusz Skłodowski