W związku z art. 11 ust. 5 pkt 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129) oraz Zarządzenia nr 82 Rektora SGGW z dnia 16 czerwca 2021 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu udzielania zamówień publicznych, których przedmiotem są dostawy lub usługi służące wyłącznie do celów prac badawczych, eksperymentalnych, naukowych lub rozwojowych albo z zakresu działalności kulturalnej,
Katedra Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, u. Nowoursynowska 166, 02-787, ogłasza informację o udzielonym zamówieniu na pożywki mikrobiologiczne w ramach realizacji projektu „Prowadzenie badań nad nowym rodzajem masła o lepszych parametrach smarowności i dłuższym terminie przydatności do spożycia” realizowanego w ramach Działania M16 Współpraca objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 (nr umowy: 00012.DDD.6509.00036.2019.05).
Zamówienia udzielono firmie (i zawarto umowę):
VWR International Sp. z o.o., ul. Limbowa 5, 80-175 Gdańsk.