Informacja o udzielanym zamówieniu na: ZAKUP ZASTAWY STOŁOWEJ DO RESTAURACJI OŚRODKA MARYMONT

2023-10-02

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie                                         Kościelisko  3.10.2023

Ul. Nowoursynowska 166

02-787 Warszawa

Ośrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy SGGW

„Marymont”

Kiry 1

34-511 Kościelisko

 

 

ZAPYTANIE OFERTOWE

 

Na podstawie załącznika nr 1 do Zarządzenia nr 83 z dnia 16 czerwca 2021r „Regulamin udzielania w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zamówień, których  wartość  netto jest wyższa niż 3 000 PLN i jest niższa od wartości 130 000 PLN,

 Zamawiający – Szkoła  Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zwraca się z zapytaniem ofertowym o cenę dostaw/usług, określonych poniżej:

  1. Zamawiający Ośrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy SGGW Marymont
  2. Przedmiot zamówienia : ZAKUP ZASTAWY STOŁOWEJ DO RESTAURACJI OŚRODKA MARYMONT
  3. Termin realizacji zamówienia do 12.10.2023
  4. Kryteria oceny ofert oraz ich znaczenie procentowe (cena ewentualnie inne kryteria oceny składanych ofert) kryterium cena
  5. Inne istotne warunki zamówienia : realizacja zamówienia do dnia 12.10.2023
  6. Sposób przygotowania oferty .

Ofertę sporządzić należy w języku polskim, w formie pisemnej (można przesłać mailem, faksem), na maszynie, komputerze, nieścieralnym atramentem lub długopisem. Oferta winna   być    podpisana   przez  osobę  upoważnioną. W  przypadku    składania   oferty w siedzibie zamawiającego lub pocztą na kopercie należy umieścić napis „Zakup zastawy stołowej do restauracji ośrodka Marymont”. Ofertę złożyć można osobiście u zamawiającego w ośrodku Marymont, Kiry 1, 34-511 Kościelisko, pocztą, pocztą elektroniczną na adres agnieszka_wojcik_manko@sggw.edu.pl .

  1. Miejsce i termin złożenia oferty.

Ofertę złożyć należy do dnia  6.10.2023 do godziny 12.00

Załączniki

02-10-2023 15:24
Mateusz Skłodowski