Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Instytut Nauk o Żywności
Katedra Technologii i Oceny Żywności,
ul. Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa
W związku z art. 11 ust. 5 pkt 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2021 r. poz. 1129) oraz Zarządzenia nr 82 Rektora SGGW z dnia 16 czerwca 2021 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu udzielania zamówień publicznych, których przedmiotem są dostawy lub usługi służące wyłącznie do celów prac badawczych, eksperymentalnych, naukowych lub rozwojowych albo z zakresu działalności kulturalnej ,
ogłasza informację udzielanym zamówieniu na dostawę pożywek mikrobiologicznych w ramach realizacji projektu „Prowadzenie badań nad nowym rodzajem masła o lepszych parametrach smarowności i dłuższym terminie przydatności do spożycia” realizowanego w ramach Działania M16 Współpraca objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 (nr umowy: 00012.DDD.6509.00036.2019.05).
Powyższe ogłoszenie jest informacją i nie stanowi zaproszenia do składania ofert.