Wyniki konkursu na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności

INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU

zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce  (Dz. U. z 2023, poz. 742,1088)

 

Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż

 

Konkurs na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego

Data ogłoszenia konkursu: 18.07.2024 r.
Termin składania dokumentów: 19.08.-02.09.2024 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 03.09.2024 r.
Liczba zgłoszeń: 2

 

Uzasadnienie:


Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności wpłynęły dwie oferty.

Dokumenty złożone przez kandydatów były kompletne, jednak tylko  jedna osoba spełniała wymagania formalne i merytoryczne stawiane kandydatom w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego. Komisja rekomenduje do zatrudnienia na w/w stanowisku na umowę o pracę, na czas określony Panią dr inż. Sylwię Stępniewską.

 

prof. dr hab. Mirosław Słowiński

Przewodniczący Komisji Konkursowej

 

 

                                                      

 

 

03-09-2024 10:45
ajackowska
03-09-2024 11:50
ajackowska