Wyniki konkursu na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności

INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce  (Dz. U. z 2023, poz. 742,1088)

 

Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Mleka

 

Konkurs na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego

 

Data ogłoszenia konkursu: 03.07.2024 r.
Termin składania dokumentów: 05-30.08.2024 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 02.09.2024 r.
Liczba zgłoszeń: 1

 

Uzasadnienie:

Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności wpłynęła jedna oferta.

Komisja konkursowa po przeprowadzonej analizie formalnej i merytorycznej nadesłanej aplikacji stwierdza, że konkurs nie został rozstrzygnięty, gdyż osoba uczestnicząca w prowadzonym postępowaniu nie spełnia wymagań konkursowych w stopniu umożliwiającym rozstrzygnięcie konkursu z wynikiem pozytywnym i zarekomendowanie do zatrudnienia.

 

prof. dr hab. Mirosław Słowiński

Przewodniczący Komisji Konkursowej

 

 

03-09-2024 11:44
ajackowska
03-09-2024 11:47
ajackowska