Wyniki konkursu na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności

INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU

zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2023, poz. 742, 1088)

 

Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Mięsa

 

Konkurs na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego

Data ogłoszenia konkursu: 09.10.2023 r.
Termin składania dokumentów: 10-24.11.2023 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 27.11.2023 r.
Liczba zgłoszeń: 1

 

Uzasadnienie:


Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego przez JM Rektora SGGW konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, w  Zakładzie Technologii Mięsa wpłynęła jedna oferta Pani dr inż. Iwony Szymańskiej.

Dokumenty złożone przez Panią Iwonę Szymańską są kompletne i spełniają wymagania, stawiane kandydatom, zawarte w ogłoszeniu konkursowym na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego. Komisja stwierdza, że Kandydatka spełnia wymagania formalne i merytoryczne konkursu. W związku z tym Komisja wnioskuje o zatrudnienie dr inż. Iwony Szymańskiej na zasadach umowy o pracę na w/w stanowisku na czas nieokreślony.

 

Przewodniczący Komisji Konkursowej
/prof. dr hab. Mirosław Słowiński/

28-11-2023 09:06
ajackowska
28-11-2023 09:07
ajackowska