Wyniki konkursu na asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności

INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU

zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2023, poz. 742,1088)

 

Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Mleka

Konkurs na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego

Data ogłoszenia konkursu: 11.09.2024 r.
Termin składania dokumentów: 14-25.10.2024 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 28.10.2024 r.
Liczba zgłoszeń: 2

Uzasadnienie:


Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności wpłynęły dwie oferty.

Dokumenty złożone przez kandydatów były kompletne, jednak tylko  jedna osoba spełniała wymagania formalne i merytoryczne stawiane kandydatom w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego. Komisja rekomenduje do zatrudnienia na w/w stanowisku na umowę o pracę, na czas określony Panią mgr inż. Ewę Kowalską.

 

 

Przewodniczący Komisji Konkursowej

prof. dr hab. Mirosław Słowiński

 

29-10-2024 13:58
ajackowska