Wyniki konkursu na adiunkta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności

INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU

zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2023, poz. 742, 1088)

 

Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

Konkurs na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego

Data ogłoszenia konkursu: 20.03.2024 r.
Termin składania dokumentów: 22.04.-08.05.2024 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 10.05.2024 r.
Liczba zgłoszeń: 1

 

 

Uzasadnienie:


Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji wpłynęła jedna oferta od Pani dr inż. Katarzyny Rybak.

Dokumenty złożone przez Kandydatkę są kompletne i spełniają wymagania stawiane kandydatom w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego. Komisja stwierdza, że Kandydatka spełnia wymagania formalne i merytoryczne konkursu, w związku z tym Komisja wnioskuje o zatrudnienie Pani Katarzyny Rybak na w/w stanowisku na umowę o pracę, na czas nieokreślony.

 

 

Przewodniczący Komisji Konkursowej

prof. dr hab. Mirosław Słowiński

10-05-2024 13:54
ajackowska