INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU
zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2024, poz. 1571)
Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności
Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
Konkurs na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego
Data ogłoszenia konkursu: 22.07.2025 r.
Termin składania dokumentów: 25.08-08.09.2025 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 09.09.2025 r.
Liczba zgłoszeń: 1
Uzasadnienie:
Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji wpłynęła jedna oferta od Pani dr inż. Magdaleny Karwackiej.
Dokumenty złożone przez kandydatkę są kompletne i spełniają wymagania stawiane kandydatom zawartym w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego. Komisja stwierdza, że Kandydatka spełnia wymagania formalne i merytoryczne konkursu, w związku z tym Komisja wnioskuje o zatrudnienie Pani Magdaleny Karwackiej na w/w stanowisku na umowę o pracy, na czas nieokreślony.
Przewodniczący Komisji Konkursowej
prof. dr hab. Mirosław Słowiński