Informacja o wynikach konkursu na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji w Instytucie Nauk o Żywności

Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

Konkurs na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego
Data ogłoszenia konkursu: 20.07.2023 r.
Termin składania dokumentów: 21.08-03.09.2023 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 04.09.2023 r.
Liczba zgłoszeń: 1

 

Uzasadnienie:


Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji wpłynęła jedna oferta od Pani mgr inż. Aleksandry Matys.

 

Dokumenty złożone przez kandydatkę są kompletne i spełniają wymagania stawiane kandydatom zawartym w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego. Komisja stwierdza, że Kandydatka spełnia wymagania formalne i merytoryczne konkursu, w związku z tym Komisja wnioskuje o zatrudnienie Pani Aleksandry Matys na w/w stanowisku na umowę o pracy, na czas określony, jednego roku.

 

Przewodniczący komisji konkursowej
prof. dr hab. Mirosław Słowiński

 

05-09-2023 11:53
ajackowska