INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU
zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz.U. z 2024 r., poz. 1897)
Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych
Konkurs na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego
Data ogłoszenia konkursu: 31.03.2025 r.
Termin składania dokumentów: 05-18.05.2025 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 19.05.2025 r.
Liczba zgłoszeń: 3
Uzasadnienie:
Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności wpłynęły trzy oferty.
Dokumenty złożone przez kandydatów były kompletne, jednak tylko jedna osoba spełniała wymagania formalne i merytoryczne stawiane kandydatom w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego. Komisja rekomenduje do zatrudnienia na w/w stanowisku Panią dr inż. Monikę Fedko.