Informacja o wynikach konkursu na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności

INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU

zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz.U. z 2024 r., poz. 1897)

 

Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Technologii Tłuszczów i  Koncentratów Spożywczych

Konkurs na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego

Data ogłoszenia konkursu: 31.03.2025 r.
Termin składania dokumentów: 05-18.05.2025 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 19.05.2025 r.
Liczba zgłoszeń: 3

 

Uzasadnienie:

Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności wpłynęły trzy oferty.

Dokumenty złożone przez kandydatów były kompletne, jednak tylko  jedna osoba spełniała wymagania formalne i merytoryczne stawiane kandydatom w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego. Komisja rekomenduje do zatrudnienia na w/w stanowisku Panią dr inż. Monikę Fedko.

 

                                                      

 

 

                                                      

21-05-2025 10:45
ajackowska
21-05-2025 10:46
ajackowska