Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Zakład Oceny Jakości Żywności
Konkurs na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego
Data ogłoszenia konkursu: 29.10.2021 r.
Termin składania dokumentów: 29.11-12.12.2021
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 13.12.2021 r.
Liczba zgłoszeń: 3
Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Technologii i Oceny Żywności, w Zakładzie Oceny Jakości Żywności wpłynęły trzy oferty.
Dokumenty złożone przez kandydatów są niekompletne i nie spełniają wymagań stawianych kandydatom zawartym w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego. W związku z tym Komisja nie wnioskuje o zatrudnienie na zasadach umowy o pracę żadnego z kandydatów na w/w stanowisku.
Przewodniczący Komisji Konkursowej
/-/ prof. dr hab. Mirosław Słowiński