INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU
zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2023, poz. 742,1088)
Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności
Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
Konkurs na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego
Data ogłoszenia konkursu: 09.11.2023 r.
Termin składania dokumentów: 11-31.12.2023 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 03.01.2024 r.
Liczba zgłoszeń: 1
Uzasadnienie:
Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji wpłynęła jedna oferta od Pani mgr inż. Aleksandry Matys.
Dokumenty złożone przez Kandydatkę są kompletne i spełniają wymagania stawiane kandydatom zawartym w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego. Komisja stwierdza, że Kandydatka spełnia wymagania formalne i merytoryczne konkursu, w związku z tym Komisja wnioskuje o zatrudnienie Pani Aleksandry Matys na w/w stanowisku na umowę o pracy, na czas nieokreślony.
prof. dr hab. Mirosław Słowiński
/Przewodniczący Komisji Konkursowej/