Informacja o wynikach konkursu na asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności

INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU

zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2023, poz. 742,1088)

 

Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności
Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

 

Konkurs na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego

Data ogłoszenia konkursu: 09.11.2023 r.
Termin składania dokumentów: 11-31.12.2023 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 03.01.2024 r.
Liczba zgłoszeń: 1

 

 

Uzasadnienie:


Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji wpłynęła jedna oferta od Pani mgr inż. Aleksandry Matys.

Dokumenty złożone przez Kandydatkę są kompletne i spełniają wymagania stawiane kandydatom zawartym w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego. Komisja stwierdza, że Kandydatka spełnia wymagania formalne i merytoryczne konkursu, w związku z tym Komisja wnioskuje o zatrudnienie Pani Aleksandry Matys na w/w stanowisku na umowę o pracy, na czas nieokreślony.

 

 

prof. dr hab. Mirosław Słowiński
/Przewodniczący Komisji Konkursowej/

03-01-2024 13:30
ajackowska
03-01-2024 13:31
ajackowska