Informacja o wynikach konkursu na adiunkta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Chemii, Instytut Nauk o Żywności

INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU

zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2024, poz. 1571)

 

Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Chemii

Konkurs na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego

Data ogłoszenia konkursu: 23.07.2025 r.
Termin składania dokumentów: 25.08-14.09.2025 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 15.09.2025 r.
Liczba zgłoszeń: 1

 

Uzasadnienie:


Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Chemii wpłynęła jedna oferta od Pani dr inż. Katarzyny Wierzchowskiej.

 

Dokumenty złożone przez kandydatkę są kompletne i spełniają wymagania stawiane kandydatom zawarte w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego. Komisja stwierdza, że Kandydatka spełnia wymagania formalne i merytoryczne konkursu, w związku z tym Komisja wnioskuje o zatrudnienie Pani Katarzyny Wierzchowskiej na w/w stanowisku na umowę o pracy, na czas nieokreślony.

 

 

Przewodniczący Komisji Konkursowej

prof. dr hab. Mirosław Słowiński

 

15-09-2025 13:41
ajackowska