INFORMACJA O WYNIKU KONKURSU
zgodnie z artykułem 119 ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z 2024, poz. 1571)
Jednostka organizacyjna zatrudniająca: Instytut Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Katedra Chemii
Konkurs na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego
Data ogłoszenia konkursu: 23.07.2025 r.
Termin składania dokumentów: 25.08-14.09.2025 r.
Termin rozstrzygnięcia konkursu: 15.09.2025 r.
Liczba zgłoszeń: 1
Uzasadnienie:
Komisja Konkursowa stwierdza, że w ramach ogłoszonego konkursu na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Instytucie Nauk o Żywności, w Katedrze Chemii wpłynęła jedna oferta od Pani dr inż. Katarzyny Wierzchowskiej.
Dokumenty złożone przez kandydatkę są kompletne i spełniają wymagania stawiane kandydatom zawarte w ogłoszeniu konkursowym na zatrudnienie na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego. Komisja stwierdza, że Kandydatka spełnia wymagania formalne i merytoryczne konkursu, w związku z tym Komisja wnioskuje o zatrudnienie Pani Katarzyny Wierzchowskiej na w/w stanowisku na umowę o pracy, na czas nieokreślony.
Przewodniczący Komisji Konkursowej
prof. dr hab. Mirosław Słowiński