Protokół z dnia 26.04.2021 r.
z posiedzenia Komisji Konkursowej do rozstrzygnięcia konkursu na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka, Wydział Żywienia Człowieka,
Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
STANOWISKO: adiunkt badawczo-dydaktyczny
OKRES ZATRUDNIENIA: od 1.05.2021 na czas nieokreślony
W Katedrze Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka, Wydziału Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie
Skład Komisji Konkursowej
Przewodnicząca:
Prof. dr hab. Krystyna Gutkowska
Członkowie:
- dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina
- dr hab. Jarosława Rutkowska
- dr hab. Dorota Zielińska, prof. uczelni
Na rozpisany konkurs na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka, Wydziału Żywienia Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie do dnia 23.04.2021 wpłynęła jedna oferta:
- Pani dr inż. Małgorzaty Moczkowskiej
W dniu 24.04. 2021 o godz. 13.35 (po terminie składania ofert) drogą e-mailową wpłynęła druga oferta:
- Pana PhD Shivraja Nile
Komisja Konkursowa w dniu 26.04.2021 dokonała oceny formalnej złożonych ofert i zapoznała się
z przedstawioną dokumentacją. Jedna oferta pana PhD. Shivraja Nile pod względem posiadanego doświadczenia spełniała wymogi formalne (wykształcenie, doświadczenie zawodowe) określone
w ofercie na stanowisko adiunkta, nie spełniała natomiast kryterium kwalifikacyjnego określonego
w konkursie, dotyczącego znajomości języka polskiego oraz pogłębionej znajomości zagadnień
z zakresu technologii gastronomicznej, zapewnienia higieny i bezpieczeństwa produkcji żywności.
Na podstawie uzyskanych informacji Komisja Konkursowa pozytywnie zarekomendowała na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego panią dr inż. Małgorzatę Moczkowską, biorąc pod uwagę posiadane przez nią doświadczenie dydaktyczne i praktyczne z zakresu wymagań określonych na aplikowane stanowisko. Kandydatka spełnia wszystkie wymagania stawiane w konkursie, dlatego Komisja Konkursowa wnioskuje o zatrudnienie Pani dr inż. Małgorzaty Moczkowskiej na pełny etat na stanowisko adiunkta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka Wydziału Żywienia Człowieka.
Podpisy członków Komisji Konkursowej:
prof. dr hab. Krystyna Gutkowska ………………………………………………………………………………….
prof. dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina …………………………………………………………………………….
prof. dr hab. Jarosława Rutkowska……. …………………………………………………………………………..
dr hab. Dorota Zielińska, prof. uczelni …………………………………………………………………………….